8:00 - 18:00

Program: Luni - Vineri

0722620507

Telefoneaza-ne acum

Facebook

 

Curatenie hoteluri Bucuresti

Firma Curatenie > Curatenie hoteluri Bucuresti

Industria hoteliera aflandu-se intr-o continua evolutie, necesita servicii de curatenie la standarde ridicate in vederea satisfacerii clientilor si a cerintelor din ce in ce mai ridicate ale acestora.Curatenia este un aspect din ce in ce mai important si in acest sens nu trebuie neglijata.TEAM SERVICE ROMANIA presteaza servicii de curatenie hoteluri in Bucuresti la standarde superioare.

Astfel serviciile de curatenie, puse la dispozitia hotelurilor, includ o gama larga de produse care prin tratamente periodice ale suprafetelor hotelurilor, asigura mentinerea aspectul si integritatii materialului utilizat o perioada indelungata.

Dintre serviciile de curatenie pe care le oferim pentru hoteluri in Bucuresti , enumeram:

  • Decapare, sigilare, polishare pentru pardoseli din marmura, granit sau piatra naturala
  • Spalare mochete cu echipamente ultramoderne
  • Curatare si spalare pardoseli lucioase
  • Desfasurare programe complete de curatare interioara la nivel de camere , holuri , casa scarilor , coridaore
  • Dezodorizarea interioarelor

Calitatea serviciilor pe care le oferim este una superioara la un pret accesibil. Echipa noastra de profesionisti isi pune serviciile in slujba nevoilor hotelurilor dumneavoastra. Urmarim acelasi obiectiv ca si dumneavoatra – lucrul bine facut.

Suntem intr-o continua dezvoltare in vederea gasirii de solutii eficiente la problemele si cerintele dumneavoastra. Cand este vorba de suprafete greu de lustruit, intretinerea interioarelor si exterioarelor hotelurilor, intretinerea mochetelor sau orice fel de curatenie, Team Service Romania raspunde cu promptitudine si experienta solicitarilor