8:00 - 18:00

Program: Luni - Vineri

0722620507

Telefoneaza-ne acum

Facebook

 

Curatenie magazine Bucuresti

Firma Curatenie > Curatenie magazine Bucuresti

Team Service Romania asigura mentinerea curateniei in magazine in Bucuresti de cele mai multe ori in afara orelor de program, pentru a nu incomoda in vreun fel clientii magazinelor. In prinicpal acest serviciu il derulam dimineata inaintea deschiderii sau in situatiile cand dimensiunea magazinului este semnificativa, pe timpul noptii.

Uneori solicitarile clientilor care posdea magazine, cer interventia in locatie pentru mentinerea curateniei si in timpul programului de lucru al spatiului comercial. Mai ales cand magazinul este stradal, iar afara vremea este capricioasa ( ploua, ninge..etc ).

Principalele operatiuni pentru serviciul de curatenie magazine in Bucuresti sunt :

  • Curatarea, spalarea si lustruirea pardoselii
  • Stergerea prafului de pe rafturile magazinului pina la tavan
  • Curatarea si stergerea tuturor corpurilor de iluminat
  • Curatarea si spalarea integrala a suprafetelor vitrate ( oglinizi, vitrine, panouri din sticla,rafturi din sticla )
  • Curatarea spatiilor de birouri si a bucatariei ( sau spatiul unde angajatii servesc masa )
  • Alte activitati de curatenie

Operatorii de curatenie care deruleaza aceste activitati sunt supusi anterior unui proces de instruire specific, urmarindu-se stimularea atentiei la mobilierul si bunurile aflate in magazin, la neangajarea de discutii cu angajatii sau clientii.

Team Service Romania isi propune prin urmare ca in fiecare locatie de desfasurare a activitatii de curatenie, magazinul sa arate impecabil, fara sa ne facem simtita prezenta.